Kino4ua.com
PG

Діти шпигунів 4

Рік:
Ор. назва:
Spy Kids 4: All the Time in the World
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:29:48
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Діти шпигунів 4 – пригодницький бойовик, у центрі сюжету якого знаходиться симпатична жінка Марісса, яка у минулому була шпигункою. А тепер вона звичайна людина і мама великого сімейства. Разом з чоловіком, його двома дітьми і їх спільним новонародженим малюком вони мешкають у гарному будинку. Героїня вчиться бути мамою не лише для своєї рідної дитини, а й для дітей чоловіка. Але знайти з ними спільну мову не так вже й просто. Поки що вони її не сприймають, але Марісса пробує різні підходи, щоб подружитись з ними. Та її відносно спокійне життя завершується, коли стає відомо про грандіозні плани лиходія Тік-Така по захопленню влади над світом. Людству загрожує небезпека, а Марісса не може залишатись осторонь. Старші діти дізнаються випадково, що їх мачуха була крутою шпигункою і ще не втратила навики. Неймовірні пригоди починаються… ©Kino4ua Діти шпигунів 4 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?