Kino4ua.com
R

Паранормальне явище

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity
Країна:
США
Режисер:
Орен Пелі
Тривалість:
01:26:30
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Паранормальне явище – псевдодокументальний жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться молоде подружжя. Кеті і її чоловік нещодавно переїхали у симпатичний будинок з басейном, який стоїть у передмісті. Вони впевнені, що проживуть тут довго і щасливо, але невдовзі після заселення вони починають помічати, що в приміщенні відбувається щось дивне. Вночі чуються якісь незрозумілі звуки, чиїсь зітхання, скрипи… Героїня починає думати, що це та сама темна сутність, яка її переслідувала ще в дитинстві, а тепер знайшла і тут. Мік у таке не дуже вірить, але йому потрібно з’ясувати, що ж відбувається, тому він встановлює відеокамеру нічного стеження і чекає, що ж вона покаже. Вранці герої бачать на відео, що у приміщенні дійсно була якась примара. Екстрасенс, якого вони запрошують, нічим допомогти не може, бо це не привид, а демон, а з таким впоратись може хіба що екзорцист… ©Kino4ua Паранормальне явище 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?