Kino4ua.com
R

Паранормальне явище 2

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тод «Кіп» Вільямс
Тривалість:
01:31:45
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Паранормальне явище 2 – нова історія про людей, які зіткнулись з дуже дивними подіями у житті. Ден і Крісті Рей стали батьками, і разом з сином Хантером перебрались у новий будинок, який здався їм ідеальним місцем для життя. А там їх зустрічали: няня, вівчарка, яка має охороняти дім, і старша донька. Чоловік так хотів фіксувати все, що відбувається з його малюком, що спеціально придбав відеокамеру. От тільки фільмувати йому доведеться не зовсім те, що планувалось. Життя в будинку виявилось не таким вже і комфортним, оскільки господарі почали чути дивні звуки, а потім – помічати, що предмети переміщаються самі собою. Герої не могли зрозуміти, що відбувається, і лише няня припускала, що в будинку завівся привид чи полтергейст. Ден вважає, що такого бути не може, та скоро він сам переконається, що демони все ж існують. Один з них вселиться в жінку… ©Kino4ua Паранормальне явище 2 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?