Kino4ua.com
R

Паранормальне явище 3

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity 3
Країна:
США
Режисер:
Генрі Джуст, Еріель Шульман
Тривалість:
01:21:35
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Паранормальне явище 3 – стрічка, яка розповідає про дитинство героїнь, про яких йшлося у двох попередніх частинах цієї містичної історії. Сестри Кеті і Крісті в дитинстві стали свідками паранормальних подій. Тоді вони були ще маленькими і жили разом з мамою і її коханим чоловіком Деннісом. У Крісті в той час з’явився уявний друг, якого бачила лише вона, а в домі почали відбуватись дуже дивні події, пояснення яким ніхто з дорослих не знаходив. Денніс, який хотів зняти домашнє інтимне відео, на відеозаписі побачив те, що його просто шокувало. Виявилось, що у той час, поки вони з жінкою займались коханням, у кімнаті був ще хтось. Тільки це не людина, а привид. Перелякавшись, герої вирішили переїхати до бабусі дівчат, але це ситуацію ніяк не покращило. Все стало навіть гірше – примара стала ще активнішою. Невже від неї немає порятунку? ©Kino4ua Паранормальне явище 3 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?