Kino4ua.com
R

Паранормальне явище: Фатальна мітка

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity: The Marked Ones
Країна:
США
Режисер:
Крістофер Б. Лендон
Актори:
Тривалість:
01:24:36
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Паранормальне явище: Фатальна мітка – хоррор, у якому розповідається про звичайного хлопця Джессі, чиє життя опиняється у небезпеці. Не так давно головний герой закінчив школу, і тепер у нього є вільний час, який він проводить у компанії Гектора, свого найкращого друга. Є в них і ще один приятель Оскар, якого хлопці випадково зустрічають, коли той виходить з дому Анни. Цю жінку люди побоюються, бо її чомусь називають відьмою. І вона дійсно трохи лякає своїм виглядом і енергією, яку відчуває кожен, хто опиняється поруч. Та ніхто не міг і подумати, що Оскар може вбити її, а потім покінчити з собою. Але звістка про це швидко облетіла околиці. Та перед смертю юнак встигає сказати Джессі те, що героя дивує і лякає. Він повідомив, що його обрали темні сили, а щоб уникнути прокляття, потрібно померти. Невже Джессі тепер приречений? ©Kino4ua Паранормальне явище: Фатальна мітка 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?