Kino4ua.com
R

Паранормальне явище: Примарний світ

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
Країна:
США
Режисер:
Ґреґорі Плоткін
Актори:
Тривалість:
01:28:50
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Паранормальне явище: Примарний світ – трилер, герої якого знову зустрінуться з примарами. Молода родина, у якій підростає донечка, переїжджає у новий дім. Тут їм затишно, комфортно, є всі умови для щасливого життя. Так вони вважали, поки не знайшли «спадок», залишений попередніми власниками будинку. Це відеокасети, на яких записано щось дуже дивне. Спочатку здається, що це просто домашній архів якоїсь родини, але раптом люди на відео починають звертатись до героїв. А потім чоловік знаходить ще й камеру, здатну фіксувати навіть те, що не бачить людське око – присутність привидів у приміщенні. А далі починає відбуватись те, що героїв остаточно приводить у паніку – вони особисто стикаються з примарами. Жертвою паранормальних подій стає маленька донька подружжя. Чи зможуть батьки її захистити і врятувати від привида? ©Kino4ua Паранормальне явище: Примарний світ 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?