Kino4ua.com
R

Пекло по сусідству

Рік:
Ор. назва:
1BR
Країна:
США
Режисер:
Девід Мармор
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пекло по сусідству – історія про молоду дівчину Сару, яка вирішила почати самостійне життя після смерті матері. Вона важко переживає цю втрату, але не хоче залишатись поруч з батьком, який зраджував мамі, коли вона хворіла. Донька не розуміє його, тому йде з дому. Вона переїжджає до Лос-Анджелесу, де збирається займатись улюбленою справою – шити одяг. Вона б хотіла робити костюми для кіно, та поки що змушена працювати на тимчасовій роботі в офісі. Квартиру вона знаходить у закритому житловому комплексі, де доволі милі і доброзичливі мешканці. Сусіди частенько влаштовують вечірки, де збираються всі разом і просто веселяться, а якщо комусь потрібна допомога, то вони завжди поруч. Спочатку Сарі тут живеться добре, хоч і доводиться приховувати, що у неї є кіт, бо тримати хатніх тварин заборонено. Але потім вона починає чути звуки, які її лякають, і дізнається дещо моторошне про це місце... ©Kino4ua Пекло по сусідству 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?