Kino4ua.com
R

Вихідні у родинному колі

Рік:
Ор. назва:
Family Weekend
Країна:
США
Режисер:
Бенджамін Епс
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Вихідні у родинному колі – комедійно-драматична кінострічка, у якій розповідається про одне сімейство, яке про гармонію у стосунках може хіба що мріяти. Навіть дивно, як вдалось художнику, який повністю відірваний від реального життя, і завзятій кар’єристці прожити так багато років разом і виховати дітей. У них зовсім різні погляди на життя, темпераменти, світогляди, але вони все ж колись одружились і стали родиною. І поки дітлахи були ще маленькими і нічого не розуміли, батьки якось справлялись з ними, а тепер вони підросли і почали розуміти все, що відбувається навколо і в стосунках тата і мами. 16-річна донька, спостерігаючи за ними, розуміє, що такого бути не повинно в нормальній родині. Вона вирішує разом з молодшими дітьми влаштувати батькам випробування, які змусять їх змінити ставлення до сім’ї і один до одного. Їх чекає реально шалений вікенд… ©Kino4ua Вихідні у родинному колі 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?