Kino4ua.com
PG

Політ навігатора

Рік:
Ор. назва:
Flight of the Navigator
Країна:
США
Режисер:
Рендал Клайзер
Тривалість:
01:29:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Diva Universal
Батьки Девіда Фрімена вже вісім років живуть в похмурому світі спогадів про свого зниклого сина. У страху чекають моменту, коли їм доведеться їхати на впізнання тіла. Черговий поліцейський приніс радісну звістку: їх син знайдений живим і здоровим. Знайдений в тому ж місці, де і пропав. При цьому хлопчик анітрохи не подорослішав за цей час. Всі його спогади прості: він впав з обриву, втратив свідомість, отямився, пішов додому і там зустрівся з чужими людьми. Феномен викликав бурхливий інтерес в науковому світі. Медики різних областей намагалися провести якомога більше досліджень незвичайної дитини. Однак сам хлопчик не збирається ставати об'єктом експериментів. Оцінюючи отриману інформацію, вчені виявили підвищену активність мозку, коли задавалися питання, що стосуються останніх восьми років. Випадком зацікавилися співробітники Пентагону і попросили надати всі дані про дослідження. Керівництво вирішило запросити дитину для додаткового вивчення, пообіцявши обмежитися двома днями. Поступово стало відомо, що в день повернення Девіда недалеко від того обриву було виявлено НЛО. Якимось чином хлопчик пов'язаний з кораблем, розтинає міжзоряний простір. Поступово пам'ять починає повертатися, шокуючи дитину. Тепер головному герою фільму точно відомо, що корабель прибульців не може летіти без його допомоги, і він готовий знову вирушити в дорогу. Ось тільки люди не збираються відпускати свій ключ до розгадки інопланетних секретів … ©Kino4ua Політ навігатора 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?