Kino4ua.com
R

Пила 2

Рік:
Ор. назва:
Saw II
Країна:
Канада, США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:33:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Пила 2 – продовження історії про божевільного маніяка, який закриває своїх жертв у невеликому приміщенні і змушує робити справжні жахіття заради порятунку. Цього разу одним з персонажів стане Ерік Метьюз. Він офіцер поліції, якому доведеться стати свідком «роботи» Конструктора. Чоловік після розлучення виховує сина-підлітка, і впоратись йому з цим завданням доволі складно. Але минулі проблеми будуть здаватись дрібницями, коли герой побачить, на що здатен Конструктор. Послання від нього Ерік побачить на місці злочину, куди він приїде на черговий виклик. А далі почнеться таке жахіття, якого чоловік і в найстрашнішому кошмарі не бачив. Метьюз буде бачити, як у закритій кімнаті страждають вісім нещасних, які стали бранцями маніяка. І серед них знаходиться син Еріка. Щоб вибратись з приміщення, у яке через дві години буде запущено отруйний газ, потрібно відшукати антидот, але зробити це неймовірно складно… ©Kino4ua Пила 2 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?