Kino4ua.com
R

Пила 3

Рік:
Ор. назва:
Saw III
Країна:
Канада, США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:48:38
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пила 3 – наступна частина трилера, у якому психопат, названий Конструктором, продовжує знущатись над людьми, які, як йому здається, насправді не цінують власне життя. Сам же він власне життя дуже цінує, і це продиктовано тим, що жити йому лишається лічені дні. Пила смертельно хворий – у його мозку є пухлина, яка стрімко розростається. Та він хоче встигнути побачити страждання своїх нових бранців і дізнатись, який вибір вони зроблять. Щоб хоч трохи продовжити своє життя, Конструктор викрадає лікарку Лінн Денлон, яка має зробити все, щоб він не помер якомога довше. А щоб жінка максимально старанно виконувала свої обов’язки, їй вдягають спеціальний нашийник, який вибухне у той момент, коли помре Пила. А спостерігати маніяк збирається за Джеффом, чоловіком, який хоче помститись за смерть свого сина водієві, який збив хлопчика… ©Kino4ua Пила 3 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?