Kino4ua.com
R

Пила 5

Рік:
Ор. назва:
Saw V
Країна:
Канада, США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:32:14
Переклад:
Українська мова yuraflash & Golosisto4ka | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пила 5 – ще одна історія про те, на що здатна людина, у якої нездорова фантазія і жахливий приклад для наслідування. Маніяк на ймення Конструктор вже кілька років як помер, але це аж ніяк не означає, що люди можуть зітхнути з полегшенням, а поліцейські – відпочити від важкої роботи. У психопата були послідовники, і одного з них звати Марк Гоффман. Пила був для нього майже божеством, якому він поклонявся, а тепер намагається слідувати його заповітам. І він «достойний» учень свого вчителя, оскільки вигадувати смертельні і жахливі головоломки він уміє. Його зв'язок з маніяком був таємницею, але ФБР-івці, схоже, починають про все здогадуватись. Лиш одного вони не розуміють – чому поліцейський, який мав би боротись з маніяком, вирішив його наслідувати? Можливо, вони дізнаються відповідь, а от чи врятується хтось із нових жертв Гоффмана? ©Kino4ua Пила 5 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?