Kino4ua.com
R

Пила VI

Рік:
Ор. назва:
Saw VI
Країна:
Канада, США, Австралія
Режисер:
Кевін Гротерт
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пила VI продовжує розповідати про боротьбу за життя людей, які стали жертвами хитромудрого і жорстокого маніяка. Одним з учасників смертельної гри стає Вільям Істон. Цей чоловік давно забув, що він проста людина. Займаючи посаду голови страхової компанії, він став жадібним, егоїстичним негідником, який думає і піклується лише про власні інтереси, а аж ніяк не про клієнтів. І взагалі до людського життя він ставиться доволі зневажливо, що і робить його об’єктом переслідування психопатом. А поки чоловік намагається уникнути смерті, представники ФБР продовжують розслідування справи послідовника Конструктора, який влаштовує жорстокі випробування людям. Тим часом Джилл Таг, дружина Пили, шукає відповіді на питання, які виникли після смерті чоловіка, і намагається розгадати його численні посмертні таємниці… ©Kino4ua Пила VI 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?