Kino4ua.com
PG-13

Двері

Рік:
Ор. назва:
The Door
Країна:
США
Режисер:
Меттью Арнольд
Тривалість:
01:29:19
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, одноголосий
Двері – містична історія, у центрі сюжету якої знаходиться радіоведучий Чарлі Кроу. Він обожнює свою роботу і завжди із задоволенням спілкується зі слухачами, які телефонують у прямий ефір. Але одного разу стається дещо дивне. Під час ефіру телефонує юнак, який починає розповідати просто якусь маячню. Він щось теревенить про «людей-тіней», які нібито приходять вночі і вбивають людей. Усе те, що чує Чарлі, здається йому хворобливими фантазіями божевільного, тому він навіть не може сприймати це все серйозно. Але той самий юнак телефонує ще раз і в ефірі вбиває себе, вистріливши в голову. Після такого головний герой починає замислюватись, що ж могло аж так налякати хлопця, що він вирішив розпрощатись з життям добровільно. Чарлі починає своє розслідування, щоб з’ясувати, що ж то були за люди-тіні, якщо вони взагалі були… ©Kino4ua Двері 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    11 травня 2021 01:08
    + 0 -
    нудно но глянуть под пивко можно. но тока ради научного интереса а не ради самого ужаса