Kino4ua.com
R

Лукас

Рік:
Ор. назва:
Lukas
Країна:
Франція, Бельгія, Віргінські Острови
Режисер:
Жюльєн Леклерк
Тривалість:
01:34:26
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Лукас – це чоловік, який у минулому був спортсменом, а тепер просто батько, який сам виховує 8-річну доньку. Його дружина померла, а він залишився з дитиною. Та впоратись з батьківськими обов’язками не так вже й просто. Вони мандрують Європою, шукаючи хороше місце. На життя чоловік заробляє тимчасовими підробітками. Новим місцем роботи для нього стає нічний клуб, куди він влаштовується охоронцем. Та закінчується все доволі сумно – герой вступає в бійку з неадекватним відвідувачем і не розраховує своєї сили. Після цього чоловік опиняється у в’язниці, а його донька – у співробітників соціальної служби, які будуть вирішувати її долю. Але у головного героя з’являється можливість повернути права на дитину, якщо він виконає завдання, отримане від представників Інтерполу. Йому потрібно доставити одного небезпечного мафіозі з Бельгії… ©Kino4ua Лукас 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?