Kino4ua.com
PG-13

Громові сили

Рік:
Ор. назва:
Thunder Force
Країна:
США
Режисер:
Бен Фелкоун
Тривалість:
01:45:50
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Громові сили – фантастична комедія, дія якої починається ще у 1983-му році, коли поверхню Землі освітили промені невідомого походження, які йшли звідкись з космосу. Після цього люди, чия поведінка була антисоціальною, отримали нові здібності – надлюдські. Так лиходії стали ще сильнішими. І дехто з них напав на одну родину, де були тато, мама і двоє доньок. Дорослих злочинці вбили, а дівчата лишились в живих. Реакція на цю страхітливу подію була у сестер різна: Емілі захотіла помститись убивцям, а Лідія просто закрилась у собі і відгородилась від усього, що відбувається. Життєві шляхи сестер розійшлись саме через їх різні погляди на ситуацію, але через 30 років вони випадково зустрілись. Так сталось, що Лідія опинилась в лабораторії, де працює сестра, і на неї потрапив один реагент. Це дало героїні могутню силу, але як вона буде її використовувати – для добра чи для зла? ©Kino4ua Громові сили 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. kiritsugu34
    kiritsugu34
    24 квітня 2021 11:23
    + 0 -
    Не витрачайте місце на сервері такими фільмами.