Kino4ua.com
R

Фрагменти жінки

Рік:
Ор. назва:
Pieces of a Woman
Країна:
Канада, Угорщина, США
Режисер:
Корнель Мундруцо
Тривалість:
02:06:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
Фрагменти жінки – драматична стрічка, яка розповідає про подружжя, яке переживає трагедію. Марта і Сін були щасливою парою, яка готувалась до народження первістка. Чоловік піклувався про дружину, і мама Марти давала їй багато корисних порад на майбутнє, що стосувались догляду за малюком. Героїня це все сприймала і намагалась запам’ятати. Вона ж була впевнена, що інформація їй стане у нагоді, коли народиться дитинка. Коли почались пологи, жінка захотіла народжувати вдома. Все пройшло добре – немовля було здорове. Але вже через декілька годин дитина померла. Це стало страшним ударом для пари. Герої не розуміли, що могло стати причиною смерті малюка, і кожен страждав по-своєму. Чоловік на межі божевілля, героїня в депресії, а її мати наполягає на тому, щоб подати в суд на лікарів. У кожного своє бачення ситуації, і це призводить до нового конфлікту… ©Kino4ua Фрагменти жінки 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Річ
    Річ
    20 квітня 2021 06:34
    + 0 -
    Дуже глибоке враження.