Kino4ua.com
PG

Оптом дешевше

Рік:
Ор. назва:
Cheaper by the Dozen
Країна:
США
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:38:10
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Оптом дешевше – кумедна історія про велику родину, у якій натовп дітей і двоє батьків, які вже й забули, що таке спокій. Кейт з Томом познайомились ще у школі, і з того часу вони разом. Коли вони одружились, то мріяли про те, що зможуть і побудувати успішну кар’єру, і дітей виховати, і бути реалізованими людьми. Але тоді вони просто не уявляли, що таке діти. І коли герої вперше стали батьками, стало зрозуміло, що кар’єрні амбіції доведеться відкласти далеко і надовго. Сімейство, у якому діти народжувались один за одним, переїхало в Іллінойс, де найкращі умови для життя. А коли нащадків стало вже 12, Тому раптом запропонували роботу, про яку він колись мріяв – тренувати шкільну спортивну команду. Але доводиться знову переїжджати. У Кейт на професійному «фронті» теж справи йдуть вгору – її книгу будуть публікувати. Оскільки їй потрібно бути на презентації свого творіння у Нью-Йорку, з дітьми лишається Том… ©Kino4ua Оптом дешевше 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?