Kino4ua.com
PG

Оптом дешевше 2

Рік:
Ор. назва:
Cheaper by the Dozen 2
Країна:
США, Канада
Режисер:
Адам Шенкман
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Оптом дешевше 2 – ще одна розповідь про величезне і дуже галасливе сімейство, яке збирається під одним дахом, бо цього хоче голова родини. Так, Том Бейкер дуже хоче побачити усіх своїх дітей в одному домі і згадати старі часи, коли вся сім’я разом відпочивала і всі були щасливі. Принаймні так йому здавалось. І Том навіть згадав місце, де колись вони всі разом провели чудовий вікенд. Там є будиночок, а поруч з ним озеро, і саме туди всі знову з’їжджаються. Та настрій не у всіх членів родини такий же піднесений, як у батька. Дехто взагалі не радий цій події, і хвилюватись дійсно є причини. У Тома є давній знайомий Джиммі Метро, з яким він раптом захотів позмагатись, щоб дізнатись, хто ж з них сильніший. Розуміючи, що попереду їх чекає шалене «шоу», члени родини остаточно втрачають терпіння і самоконтроль. Такого галасу у цих краях не було ніколи… ©Kino4ua Оптом дешевше 2 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?