Kino4ua.com
R

Згода на втечу

Рік:
Ор. назва:
Pacto de Fuga
Країна:
Чилі
Режисер:
Девід Албала
Тривалість:
02:15:50
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Згода на втечу – драматичний трилер, сюжет якого заснований на реальних подіях. На початку 90-х років минулого століття у Чилі при владі був Аугусто Піночет. Цей чоловік зміг влаштувати переворот в державі і захопити владу, скориставшись цією ситуацією. Генерал-капітан одразу встановив свої порядки і закони, а всіх, хто не був задоволений режимом, він відправляв до в’язниці Сантьяго. Умови перебування там, особливо для політичних в’язнів, були просто жахливими, і не кожен міг їх витримати. Влада жорстоко пригнічувала, пригноблювала людей, але серед них було багато тих, хто не хотів просто так скніти за гратами, чекаючи невідомо чого. Так і з’явився Патріотичний фронт – об’єднання в’язнів, які задумали масову втечу. Вони більше року копали тунель, який виведе на свободу, і кожен метр цього шляху був омитий потом і кров’ю… ©Kino4ua Згода на втечу 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?