Kino4ua.com
PG

День «так»

Рік:
Ор. назва:
Yes Day
Країна:
США
Режисер:
Мігель Артета
Тривалість:
01:26:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Невафільм
День «так» влаштують батьки для своїх дітей, коли зрозуміють, що їх постійні відмови погано впливають на поведінку і характери нащадків. Загалом Еллісон і Карлос Торрес вважають себе хорошими батьками для своїх трьох діточок. У них дві дівчинки і хлопчик, і всі вони різного віку, тому кожен потребує індивідуального підходу до себе, у всіх свої потреби. Але подружжю далеко не завжди вдається правильно організувати час, щоб усім приділити достатньо уваги. В результаті дорослі нічого не встигають, діти капризують і щось вимагають, настрій у всієї родини псується, і так по колу відбувається постійно. А якщо батьки на якесь прохання дітей відповідають відмовою, їх це замучує. Поступово вони з веселих і енергійних дітей перетворюються на похмурих і безініціативних. Щоб не допустити катастрофи, Еллісон пропонує чоловікові на добу змінити правила в їх домі і на всі забаганки дітей відповідати «так»… ©Kino4ua День «так» 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?