Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Рембо: Остання кров

Рік:
Ор. назва:
Rambo: Last Blood
Країна:
США, Гонконг, Франція, Болгарія, Іспанія, Швеція
Режисер:
Адріан Грюнберг
Тривалість:
01:29:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Рембо: Остання кров – екшн з Сільвестром Сталлоне, який для багатьох любителів бойовиків залишається незмінним ветераном війни Джоном Рембо. Тепер головний герой вже солідного віку чоловік, який залишився геть один. За довгі роки свого життя він втратив багатьох близьких, рідних, дорогих його серцю людей, і мало хто з них помер власною смертю. Живе він самотньо, займається розведенням коней, а по вечорам відвідує бар. Спогади про минуле на дають йому спокою. Головний герой хоче помститись тим, хто колись забрав у нього близьких і друзів, і він це неодмінно зробить. Залишається лише відшукати ворогів. Або ж вони і самі з’являться на життєвому шляху чоловіка, коли він приїде у Мексику, щоб розшукати зниклу доньку своєї хорошої знайомої. І знову в його руках зброя, отже, обов’язково проллється чиясь кров. Остання кров…

Джон Рембо останні роки проживає десь в провінційній місцевості Арізони. Тут він влаштувався на невеликому ранчо, займаючись щодня утомливою сільською працею. Його існування стало безпечним і спокійним. У минулому залишилися стресові ситуації, які постійно спливають у спогадах, не дозволяючи забути пережиті раніше, безсторонні моменти. Намагаючись притупити неприємний осад від перенесених страждань, він напивається до напівсвідомого стану в місцевому питному закладі. Однак подібні методи не сприяють встановленню психоемоційної рівноваги. 

Справлятися з домашніми справами ветерану допомагає давня подруга Марія. Самотня жінка з дочкою Габріелем склали компанію Джону в важкий життєвий період, ставши практично другою сім'єю. Одного разу відбувається неприємність, пов'язана зі зникненням дівчини. Рембо негайно приступає до пошуків зниклої юної особи, що змушує його перетнути протизаконно мексиканський кордон. На чужій території він зустрічається з журналісткою, яка намагається знайти зведену сестру. Нові знайомі об'єднуються для проведення розслідування, що виводить на слід дуже впливового, злочинного угруповання. ©Kino4ua Рембо: Остання кров 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?