Kino4ua.com
R

Кішечка із Сакурасо (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sakurasou no Pet na Kanojo
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ісізука Ацуко
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова FairyDUB | Двоголосий закадровий
Вирушаємо в старшу школу мистецтв, яка працює в університеті Суймей. Головні герої цього аніме - мешканці невеликого гуртожитку, де діють суворі правила для всіх проживаючих. "Сакура" - місце, куди потрапляють багато студентів, проте тут далеко не всі можуть спокійно жити, адже постійна напруженість і атмосфера божевілля панує регулярно. Мила і непосидюча дівчина Мисак займається створенням власних аніме і продає їх невеликим студіям, які після заробляють на ньому гроші. Дзін - типовий плейбой, який є другом головної героїні. Програміст Рюносуке раз у раз просиджує в своїй кімнаті, ведучи самітницький спосіб життя. Звичайно ж, ця компанія змінилася дуже круто, коли в гуртожиток заїхав Сората Канда, простий хлопчина, який навіть не уявляв, в яку компанію потрапить. Головний персонаж в очах місцевого мешканця Тихиро виглядає єдиною адекватною людиною в стінах цієї будівлі. Саме з ним він намагається налагодити спілкування і довірити важливі організаторські справи. До того ж у Тихиро є особливе доручення для головного героя - той повинен зустріти його двоюрідну сестру Масіров, яка переїжджає в школу Суймей з Великобританії. Зустріч персонажів переверне життя обох! ©Kino4ua Кішечка із Сакурасо (1 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?