Kino4ua.com
R

Тихоокеанський рубіж: Темна зона (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pacific Rim: The Black
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Кен Дер, Крейг Кайл, Ерік С. Роллман
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio, В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStation
З морських глибин починають з'являтися гігантські монстри, які загрожують знищити людську цивілізацію. Люди кидають проти них всі свої військові сили, але моментально зазнають поразки. Тоді стає зрозуміло, що перемогти чудовиськ можуть тільки гігантські роботи. Кращі уми планети приступають до створення пілотованих машин, здатних дати відсіч загарбникам що наповнили планету. Так починається історія аніме «Тихоокеанський рубіж: Темна зона».

Коли людство успішно створює серію роботів, починається підготовка пілотів. Ними стають найбільш талановиті і дисципліновані. Саме завдяки їх зусиллям вдається відбити кілька атак монстрів.

Коли чудовиська виявляються неподалік від Австралії, жителів материка припадає евакуювати. Однак далеко не всі погоджуються полетіти з рідних місць. Хейлі і Тейлор залишаються на материку, щоб відшукати зниклих батьків. Незабаром вони знаходять одного з пілотів. Він погоджується не тільки допомогти їм відшукати родичів, а й навчити їх мистецтву управління гігантським роботом. ©Kino4ua Тихоокеанський рубіж: Темна зона (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?