Kino4ua.com
R

Мортал Комбат

Рік:
Ор. назва:
Mortal Kombat
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Саймон Маккуойд
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Мортал Комбат – бойовик з елементами фентезі, який розповідає про персонажа на ймення Коул Янг. Він давно навчився битися, і навіть почав отримувати великі гроші за бої, ставши бійцем ММА, але геть нічого не знає про своє власне походження. Йому відомо, що Шан Цзун, імператор Зовнішнього Світу, наказав одному своєму воїнові полювати на нього, але герой не розуміє причину цього. На тілі головного героя є дивна «мітка» – малюнок дракона, і таке ж зображення має майор Джакс, який рекомендує Янгу почати шукати Соню Блейд. Коул дослухається до поради і вирушає на пошуки, а невдовзі опиняється у невідомому місці – храмі Лорда Рейдена. Тут він знайомиться з деякими воїнами, разом з якими починає тренуватись, щоб невдовзі разом з ними вийти на бій проти ворогів Зовнішнього Світу і захистити всіх – себе, свою родину, людство загалом… ©Kino4ua Мортал Комбат 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    10 травня 2021 23:22
    + 0 -
    давольно кровавенько  и интересненько. нечто запридельного не ожидайте но смотрится нормально. годно ввообщем