Kino4ua.com
PG

Залізний велетень

Рік:
Ор. назва:
The Iron Giant
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бред Берд
Тривалість:
01:26:45
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Залізний велетень – пригодницька анімаційна стрічка, дія якої починається у той момент, коли на Землю падає літаючий об’єкт невідомого походження. Приземляється він поруч з маленьким містечком, де живе звичайний хлопчик Хогарт Хьюз. Через декілька днів після цієї події він, гуляючи по околицям, знаходить робота величезних розмірів. Виявляється, що він прилетів з якоїсь далекої галактики, і хоч вигляд має доволі грізний, враховуючи розміри, насправді він дуже добрий і дружелюбний. Юний Хогарт стає його найкращим другом, і для них обох починається нове життя. Але через якийсь час про робота дізнаються військові, які одразу ж вирішують, що від нього потрібно позбавитись. І лише маленький хлопчик, який встиг полюбити цього залізного велетня, здатен йому допомогти врятуватись, якщо йому, звісно, не забракне сил для цього. ©Kino4ua Залізний велетень 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?