Kino4ua.com
R

Бомбейська троянда

Рік:
Ор. назва:
Bombay Rose
Країна:
Індія, Великобританія, Франція, Катар
Категорія:
Режисер:
Гітанджалі Рао
Тривалість:
01:37:03
Переклад:
Українська мова Субтитри
Бомбейська троянда – це історія кохання, яка розгортається на фоні міста Бомбей, де хаос і краса існують одночасно, і це нікого не дивує. Камала – юна дівчина, яка повинна була вийти заміж за стариганя, бо того потребують віковічні традиції. Але вона продемонструвала сміливість, коли разом з родиною переїхала у Бомбей. Тепер вона живе там разом з дідусем і сестрою. Вона звичайна продавчиня, яка торгує квітами, але це вдень, а от ввечері вона перетворюється на жагучу і пристрасну танцівницю, яка виступає перед публікою у ресторані. Одного разу її помічає чоловік з іменем Майк, якому потрібно лише одне – гроші, і він розуміє, що зможе їх заробити на дівчині. І в цей же час у її житті з’являється ще одна людина – юнак Селім, який у неї закохується і просто хоче бути з нею разом, щоб щодня робити щасливою. Та чи складуться у них стосунки? ©Kino4ua Бомбейська троянда 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?