Kino4ua.com
PG

Зоряні війни: Війни клонів

Рік:
Ор. назва:
Star Wars: The Clone Wars
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дейв Філоні
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Зоряні війни: Війни клонів – анімаційна стрічка, яка стала вступною частиною до однойменного мультсеріалу. Граф Дуку заховав сина Джабби на планеті з назвою Тет, хоча той думає, що його дитину просто вбили. Зіро Хатт став помічником графа у цій підлій справі тиску на Джаббу, але переслідує він свої власні інтереси. Навіть якщо герої і здійснюють якісь хороші вчинки, вони миттєво перевертаються і трактуються геть інакше, а ті, хто могли б стати союзниками, перетворюються на ворогів. Є у графа ще одна помічниця, яка нібито вірна йому і дійсно багато у чому допомагає йому досягати успіхів, але це поки що не дозволяє їм отримати найголовнішу свою перемогу над джедаями. Певні локальні успіхи є, але попереду ще дуже багато випробувань. Енакін буде битися з Дуку, і той з них, хто стане переможцем, перейде на наступний етап міжгалактичної війни… ©Kino4ua Зоряні війни: Війни клонів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?