Kino4ua.com
R

Аномаліза

Рік:
Ор. назва:
Anomalisa
Країна:
Великобританія, США
Категорія:
Режисер:
Дьюк Джонсон, Чарлі Кауфман
Тривалість:
01:30:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Аномаліза – історія про людину, яка чомусь втратила відчуття радості, хоча у її житті все прекрасно. Майкл Стоун професіонал своєї справи. Він працює у сфері обслуговування і точно знає, як знаходити підхід до клієнтів. Про це він навіть написав цілу книгу, яка може допомогти багатьом людям у роботі. Йому відомі секрети успішного спілкування, отже, він і сам має без проблем комунікувати з оточуючими. Але це той випадок, коли «чоботар без чобіт», бо йому не хочеться контактувати з людьми, він взагалі не отримує від цього задоволення. У Майкла є сім’я, хороший дім, успішна кар’єра, але все це його не радує. Та його ніщо не радує, ніби життя стало одним безкінечним сірим днем. І як він не намагається щось змінити, все марно. Можливо, так продовжувалось би далі ще довго, але одного разу головний герої поїхав у відрядження і зустрів Лізу… ©Kino4ua Аномаліза 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?