Kino4ua.com
HD 720p
R

Місто на пагорбі (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
City on a Hill
Країна:
США
Режисер:
Майкл Квеста, Гевін О'Коннор
Тривалість:
01:02:44
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Дія кримінально-драматичного серіалу «Місто на пагорбі» з елементами трилера розгортається в самому початку 1990-х років на території Бостона, який зайшов в корупційних скандалах, незаконної злочинної діяльності та інших великих проблемах. Але одного разу тут з'являється новий окружний прокурор. Приїхавши з Брукліна, він не з чуток знає про те, як потрібно розбиратися з серйозними труднощами.

Вивчивши місто, головний герой розуміє, що йому належить багато роботи. Однак він не збирається здаватися. Він не з тих людей, які кидають розпочате на півдорозі. Незважаючи на упередженість багатьох місцевих жителів, протиборство злочинців і політиків, головний герой планує змінити вигляд міста на краще. Він не збирається миритися з існуючими порядками і готовий ризикувати життям, якщо буде потрібно. Однак йому доводиться поступитися зі своїми принципами, щоб укласти вельми сумнівний союз з місцевим ветераном ФБР, який повністю загруз в корупційних схемах. Завдяки його допомоги прокурор збирається вийти на банду небезпечних злочинців. ©Kino4ua Місто на пагорбі (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?