Kino4ua.com
R

Сходження Едерлезі

Рік:
Ор. назва:
A.I. Rising
Країна:
Сербія
Режисер:
Лазар Бодроза
Тривалість:
01:25:38
Переклад:
Українська мова VERЛань Group | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сходження Едерлезі – фантастична стрічка, події якої відбуваються у не надто далекому майбутньому. Існує багатонаціональна корпорація, яка носить назву Едерлезі і повним ходом готується до нової місії. До космічної системи Альфа Центавра збирається летіти космонавт Мілютін. Він професіонал, досвідчена людина і представник Радянського Союзу, але футуристичного його варіанту, і йому потрібно виконати важливе завдання. Чоловік буде єдиним пілотом на своєму космічному кораблі, але разом з ним у тривалу подорож вирушить ще й андроїд. Це робот-жінка, у якої є ім’я – Німанн. Програма андроїда налаштована на те, щоб у всьому допомагати Мілютіну і виконувати різні його бажання. Але спочатку головному герою не подобається ідея летіти з андроїдом-дамою, бо до жінок він взагалі ставиться з насторогою. Та в процесі спільного польоту його сприйняття змінюється… ©Kino4ua Сходження Едерлезі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?