Kino4ua.com
R

Вежа безмовності: Темні сили

Рік:
Ор. назва:
Tower of Silence
Країна:
США
Режисер:
Erik Flynn Patton
Тривалість:
01:47:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Вежа безмовності: Темні сили – стрічка, знята у жанрі фентезі, у якій розповідається про неймовірні, шалені, небезпечні, але дуже цікаві пригоди головних героїв. А починається сюжет з того, що з чаклункою, яку іменують Кая, стається біда. Хоч вона і досить могутня відьма, але це не означає, що її не можуть захопити у полон представники дикого племені. Опинившись в руках у цих людей, Кая зрозуміла, що над нею нависла реальна небезпека, оскільки її викрадачі практикують некромагію. На щастя, у неї багато вірних послідовників – молодих, сміливих, відчайдушних. І саме від них залежить її доля. Молоді люди продумують план порятунку чаклунки, а далі лишається найскладніше – втілити його у життя. Вони вирушають у подорож, яка буде наповнена пригодами і серйозними випробуваннями, не знаючи, кому ж з них вдасться дійти до кінця. ©Kino4ua Вежа безмовності: Темні сили 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталка
    Наталка
    11 жовтня 2021 21:34
    + +1 -
    уявляю, як скучно було це перекладати)