Kino4ua.com
R

Таскалуса: Райське місто

Рік:
Ор. назва:
Tuscaloosa
Країна:
США
Режисер:
Філіп Гардер
Тривалість:
01:41:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Таскалуса: Райське місто – мелодраматична історія про молодого хлопця Біллі Мітчелла. Йому 20, він енергійний, завзятий, оптимістично налаштований юнак, у якого попереду все життя. Він збирається навчатись в університеті і пізнавати дорослий світ. Все головному герою цікаво, багато чого йому хочеться спробувати, у нього грандіозні плани на майбутнє, але в них явно не входило знайомство з незвичайною дівчиною. У батьків Біллі власна психіатрична клініка, і він частенько заходить туди. І в черговий раз, коли він приходить, стається неочікувана подія – хлопець знайомиться з Вірджинією. Ця дівчина йому сподобалась одразу, і він зрозумів, що закохався. Але ж вона психічно хвора, тому вже відрізняється від інших дівчат. Чи вдасться Біллі побудувати з нею стосунки, та й чи варто це взагалі робити? Хоча серцю наказати неможливо… ©Kino4ua Таскалуса: Райське місто 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?