Kino4ua.com
PG

Фабрика снів

Рік:
Ор. назва:
Drømmebyggerne
Країна:
Данія
Категорія:
Режисер:
Кім Хаген Йенсен, Зінк Зінк
Тривалість:
01:21:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Фабрика снів – анімаційне фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться юна Міна. Дівчинка випадково дізнається про існування Творців снів – істот, які слідкують за людськими сновидіннями, створюють їх. І ця інформація не дає дівчинці спокою. У неї останнім часом дуже погіршились стосунки з сестрою Дженні, з якою просто неможливо стало знайти спільну мову. Міна хоче потрапити у сни родички і якось спробувати на неї через них вплинути, щоб ситуація покращилась. Але замість бажаного результату головна героїня отримує геть інший. Сестра впадає в кому, а перелякана Міна починає розмірковувати, як їй тепер рятувати Дженні, бо біда ж сталась через неї. У будь-якому випадку Міні доведеться потрапити у світ сновидінь і спробувати повернути сестричку до життя. Але зробити це все складніше, аніж звучить на словах, і ніхто успіху не гарантує… ©Kino4ua Фабрика снів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?