Kino4ua.com
PG-13

Тремтіння землі 2: Повторний удар

Рік:
Ор. назва:
Tremors II: Aftershocks
Країна:
США
Режисер:
С. С. Вілсон
Тривалість:
01:40:21
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ТВ3
Тремтіння землі 2: Повторний удар – продовження історії про Ерла Бассета, чоловіка, який героїчно впорався з гігантськими грабоїдами – черв’яками, які повзали пустелею. Коли стало зрозуміло, що перемога за людиною, чоловікові захотілось пожити нормальним, спокійним життям, ні з ким більше не воюючи. От і придбав Ерл собі ферму, на якій почав розводити страусів. Але недовго тривало його безтурботне життя. У гості несподівано навідався Карлос Ортега, мексиканський нафтовий магнат, якому дуже потрібна допомога. Він розповів, що у свердловинах, які належать його компанії, завелись черви. Схоже, це ті ж самі монстри, з якими головний герой вже зустрічався. Він погоджується допомогти, і разом вони їдуть до Мексики. І хоч спочатку здається, що Бассет успішно знищує потвор, невдовзі з’ясовується, що вони просто трансформуються, і тепер рятуватись потрібно від незвичайних і ласих до людського м’ясця жаб… ©Kino4ua Тремтіння землі 2: Повторний удар 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?