Kino4ua.com
PG-13

Тремтіння землі 6: Холодний день у пеклі

Рік:
Ор. назва:
Tremors: A Cold Day in Hell
Країна:
США
Режисер:
Дон Майкл Пол
Тривалість:
01:38:46
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Тремтіння землі 6: Холодний день у пеклі – ще одна стрічка, у якій розповідається про зустріч людей з черв’яками-людожерами. Берт Гаммер – спеціалісті у питаннях виживання в екстремальних і диких умовах, а також найбільший експерт з питання боротьби з грабоїдами. З ними йому зустрічатись доводилось, і кожен раз він виходив переможцем з двобою. А тепер йому разом з сином доведеться їхати у Канаду, оскільки там знову бачили черв’яків-гігантів, які нападають на простий люд. Опинившись на місці, головний герой через деякий час дізнається, що над цими грабоїдами проводять експерименти військові. Виявляється, вони хочуть їх використовувати у якості прихованої зброї проти ворога. Але щось у їх дослідженнях йде не так і ситуація виходить з-під контролю. Чи вдасться тепер утихомирити монстрів, які постійно хочуть їсти? ©Kino4ua Тремтіння землі 6: Холодний день у пеклі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?