Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мисливець на монстрів

Рік:
Ор. назва:
Monster Hunter
Країна:
США, Китай, Німеччина, Японія
Режисер:
Пол В.С. Андерсон
Тривалість:
01:43:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1. Мисливець на монстрів – пригодницьке фентезі, дія якого починається у пустелі. Саме там дивним чином зникла ціла група солдатів. На їх пошуки відправляється пошуково-рятувальна команда, очолювана жінкою, яку звати Артеміс. Їм вдається знайти місце, де все сталось, але більше жодної інформації вони не отримують. Аж раптом починається піщана буря, а коли вона закінчується, герої розуміють, що опинились у іншому світі. Тут живуть гігантські монстри, і вони гостям не раді. Шукаючи хоч якийсь прихисток, Артеміс знайомиться з чоловіком, який називає себе мисливцем на монстрів. Йому вдалось пристосуватись до умов, у яких він живе, і навіть вигадати доволі ефективний спосіб боротьби з чудовиськами. Героїні теж потрібно навчитись протистояти їм, бо інакше вона додому не повернеться. Окрім того, вона має зробити все, щоб не дозволити монстрам проникати у світ людей…

2. Артеміс зі своїм загоном опиняються в паралельному світі. Тут мешкають монстри, від яких практично неможливо сховатися. Їх військові навички і зброя тут практично не приносять користі. Якщо солдати не зможуть знайти дорогу додому, то можуть швидко загинути. Доля дарує їм шанс, коли героїня фільму зустрічає мисливця на монстрів. Чоловік самотужки протистоїть чудовиськам - він переслідує власну мету, а життя незнайомців його не хвилює. Артеміс намагається умовити досвідченого бійця їй допомогти, адже через портал монстри зможуть проникнути в людський світ, який не зможе їм нічого протиставити. Щоб мати можливість боротися, командир загону починає проходити спеціальне навчання. ©Kino4ua Мисливець на монстрів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юджин
    Юджин
    19 травня 2021 23:37
    + +1 -
    Гарний фільм, гарні актори, гарний переклад, гарні спецефекти, гарне все. Рекомендую!
  2. Administration
    6 травня 2021 21:43
    + +1 -
    Шановна адміністрація, навіщо повторювати фільми які уже є у вашій базі, краще виконуйте замовлення людей які дотепер не виконані
    1. Kino4ua
      7 травня 2021 21:06
      + 0 -
      Дякуємо що помітили. Не вистачає часу щоб контролювати всі додані фільми. Усі хто додає фільми були проінструктовані, можливо вони забувають користуватися пошуком. Це банальна людська неуважність )))