Kino4ua.com
R

Дзвінок на той світ

Рік:
Ор. назва:
The Call
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тімоті Вудворд-мл
Тривалість:
01:37:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Дзвінок на той світ – американський жахастик, дія якого відбувається у 1987-му році. Підліток Кріс переїжджає у невелике містечко, де знайомиться з компанією молоді. Так у нього з’являються друзі: Зак, Бред і Тоня. Невдовзі головний герой дізнається, що у цих його товаришів є улюблена розвага – знущатись над старенькою жіночкою, яку звати Едіт. І роблять вони це по тій причині, що Тоня її вважає винною у смерті своєї молодшої сестри. Едіт працювала у дитячому садочку, куди ходила дівчинка, і одного разу вона загадково зникла. З того часу до жінки ставлення змінилось у гірший бік. І знущання над нею щоразу стають жорстокішими і страшнішими. Едіт закінчує життя самогубством, а її чоловік після цього збирає підлітків на розмову. Він чомусь пропонує угоду: вони отримають гроші, якщо кожен особисто зателефонує до Едіт «на той світ» за номером, який він дасть. Говорити потрібно хоча б хвилину… ©Kino4ua Дзвінок на той світ 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Рональд
    Рональд
    21 травня 2021 23:56
    + +1 -
    Досить непоганий і цікавий фільм...