Kino4ua.com
R

Потойбіччя

Рік:
Ор. назва:
Andra sidan
Країна:
Швеція
Режисер:
Торд Даніельсон, Оскар Мелландер
Тривалість:
01:27:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Потойбіччя – детективний жахастик, знятий шведськими кінематографістами, у якому розповідається про молоду родину, яка зіткнулась з чимось містичним і незрозумілим. У симпатичний скандинавський будинок заселяється подружня пара з дитиною. Для жінки хлопчик рідним сином не являється, але ставиться вона до нього добре. Героям здається, що у цьому затишному і спокійному місці у них буде щасливе життя, але невдовзі після заселення починаються проблеми. Коли тато їде у відрядження, з Лукасом починає щось відбуватись. Спочатку він заводить дружбу з хлопчиком з потойбічного світу, а потім взагалі загадково зникає. Перелякана мачуха не знає, що їй робити, але й просто сидіти і невідомо чого чекати вона теж не може. Жінці доведеться познайомитись особисто зі світом мертвих, щоб врятувати хлопчика. Потойбіччя вже чекає на неї… ©Kino4ua Потойбіччя 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?