Kino4ua.com
R

Школа хороших дружин

Рік:
Ор. назва:
La bonne épouse
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Мартен Прово
Тривалість:
01:49:22
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Школа хороших дружин – комедійно-драматична стрічка, події якої відбуваються у 1968-му році. У французькому Ельзасі є Школа хороших манер, яка належить пані Ван дер Бек. Тут навчаються молоді французькі дівчата, які хочуть стати хорошими дружинами і домогосподарками. Але не лише основам кулінарії і гарних манер їх тут навчають, а ще й правилам поводження з чоловіками. Полетт Ван дер Бек на початку нового навчального року відчуває наближення якихось змін. Інтуїція їй підказує, що варто очікувати чогось нового і незвичайного. Та не лише у самому навчальному закладі буде щось відбуватись, а й в особистому житті директорки. Хоча почнеться усе зі студентської революції, яка несподівано спалахне у столиці. А Полетт випадково зустріне свого давнього знайомого і несподівано закохається. А далі буде відбуватись найцікавіше. ©Kino4ua Школа хороших дружин 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?