Kino4ua.com
R

Трафік

Рік:
Ор. назва:
Crisis
Країна:
Канада, Бельгія
Режисер:
Ніколас Джарекі
Тривалість:
01:58:24
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Трафік – драматичний трилер, у якому розповідається про людей, які знають, що таке залежність і як важко з нею боротись. Є три персонажа і три історії, які між собою пов’язані. Одним з персонажів є чоловік, який займається контрабандою наркотиків. Він організовує операцію по перевезенню наркотичного препарату з Канади в Америку, і її учасниками стають різні наркокартелі. Другий персонаж – жінка, яка працює архітектором, але залежність від оксикодону ледь не руйнує її життя. Вона проходить лікування і намагається повернутись до реальності. У неї є син, і вона дізнається, що він з наркотиками теж якимось чином пов'язаний. Третій герой – професор університету, якого наймає велика фармацевтична компанія. Йому необхідно протестувати препарат для знеболення, який не викликає залежності (так кажуть), але чоловік робить страшне відкриття про компанію-виробника… ©Kino4ua Трафік 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    6 листопада 2022 23:20
    + 0 -
    Від якого часу "український професійний" дубляж звучить москальською мовою. Від початку незалежності України чи можливо від повномаштабного нападу московита на Україну.
    Лярви ви москальські!!!!! 
  2. Ineij
    Ineij
    18 серпня 2021 00:49
    + 0 -
    Боль нельзя терпеть. Поэтому врачи должны заниматься своей работой, полиция - своей, ученые - своей. Интересный фильм о проблеме правильного и преступного употребления опиумных средств, невозможности согласовать мотивы, ценности и выгоды их разработки и реализации. 
    Яркие персонажи и неидеализированная реальность показали источник проблемы - отсутствие стремления к максимальной правильности, использование самых простых, но только на первый взгляд, средств достижения целей.