Kino4ua.com
NC-17

Ясуке (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yasuke
Країна:
Японія, США
Категорія:
Режисер:
Лесін Томас
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Сюжет серіалу переносить глядачів у феодальну Японію. Правда, ми побачимо її з зовсім іншого боку, не такий, який багато хто знає. Ви б могли уявити собі типове середньовіччя, коли насправді перед нами світ, де є магія і величезні роботи міхи. Ронін Ясуке щосили намагається жити смирно. Він сподівається про те, що минуле забудеться. Воно наповнене насильством і жорстокістю. Однак чоловік усвідомлює, що, щоб боротися за мир і процвітання, йому необхідно в черговий раз взятися за меч. Головний персонаж стикається з дитиною, яка потребує його допомоги, адже за тим полюють темні сили. Ці кровожерливі і жорстокі істоти ставлять роніна в складне становище, проте він не має наміру відступати. Чоловік готовий битися до останнього за свою свободу і безпеку дитини, якого чекає якась таємнича мета і місія. ©Kino4ua Ясуке (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?