Kino4ua.com
R

Відьма та осман

Рік:
Ор. назва:
Hexenjagd
Країна:
Німеччина
Режисер:
Себастьян Маттукат
Тривалість:
01:25:38
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Відьма та осман – пригодницька стрічка, дія якої відбувається у 18 столітті. Люди страждають від голоду, живуть у бідності і вірять у різноманітні забобони, які геть ніяк їх життя не покращують і не полегшують. У самому розпалі боротьба з відьмами і чаклунками, і отримати таке «звання» може будь-яка жінка, яку раптом почнуть підозрювати у чомусь лихому. І достатньо буде одного звинувачення, щоб життя її закінчилось. Катаріна – молода дівчина, яка займається цілительством. Одного разу до неї починає домагатись Фердинанд – аристократ і надто самовпевнений чоловік. Вона йому відмовляє, за що отримує покарання у вигляді звинувачень у чаклунстві. Вирок однозначний – спалити на вогнищі. Але не все втрачено, оскільки є Тахір – військовополонений, якого хрестили насильно. Він влаштовує втечу разом з Катаріною, але за ними женеться принц Вільгельм… ©Kino4ua Відьма та осман 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?