Kino4ua.com
PG-13

Захисник

Рік:
Ор. назва:
The Marksman
Країна:
США
Режисер:
Роберт Лоренц
Тривалість:
01:48:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Захисник – кримінальний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Джим Хенсон. У минулому чоловік був морським піхотинцем і професійним снайпером. Він успішно реалізував чимало важливих і відповідальних місій, а коли зрозумів, що хоче вже пожити спокійно, просто пішов у відставку. Тепер він звичайний фермер, будні якого наповнені мирними справами. Та цей спокій порушує нове знайомство. Мексиканська жінка Роза і її син з’являються на життєвому шляху головного героя несподівано, і він дізнається, що у них проблеми. Так вийшло, що мама і син стали на шляху кількох наркокартелів, а коли між ними почалось протистояння, герої потрапили під кулі. Жінка загинула, а синові вдалось врятуватись. Розуміючи всю ситуацію, Джим береться захищати хлопця. І для цього йому доводиться згадувати свої військові навички і знову брати до рук зброю… ©Kino4ua Захисник 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?