Kino4ua.com
PG

Прянощі та пристрасті

Рік:
Ор. назва:
The Hundred-Foot Journey
Країна:
США, Індія, ОАЕ
Режисер:
Лассе Галлстрем
Тривалість:
02:02:27
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Прянощі та пристрасті – драматична історія, у якій розповідається про непрості взаємини людей, які люблять куховарити, але не терплять конкуренції у цій справі. Хассан Кадам – молодий індійський кухар, який разом з родиною їде до Європи, щоб відкрити там свій ресторан. Сімейство зупиняється у невеличкому місті французького Провансу, і так там з’являється новий заклад харчування, де подають страви національної індійської кухні. І все було б добре, якби не один важливий нюанс – навпроти ресторану Хассана розташований інший заклад. Це улюблений ресторан людей, які люблять місцеву кухню і вважають себе гурманами. Власницею закладу є мадам Мелорі, яка однозначно не хоче бачити конкурентів у такій безпосередній близькості. Її таке сусідство не влаштовує, тому спокійного життя центральному персонажу чекати не варто… ©Kino4ua Прянощі та пристрасті 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?