Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Рік, що змінив світ

Рік:
Ор. назва:
The Year Earth Changed
Країна:
Великобританія
Режисер:
Tom Beard
Тривалість:
00:48:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея
Переклад:
Російською - Оригінал
Рік, що змінив світ – документальний проект від Девіда Аттенборо, який показує усі ті позитивні зрушення, які відбулись у дикій природі, коли людство вимушено пішло на карантин. Коли почалась пандемія, люди по всій планеті змушені були засісти у своїх будинках і чекати. Для багатьох це стало катастрофою, оскільки люди втрачали роботу, псувались стосунки у родинах, збільшилась кількість розлучень. Але з природою відбувались просто дивовижні речі. Вона ніби змогла нарешті вільно видихнути і очиститись від усього того, чим її забруднювали люди. Ми нарешті побачили, який сильний влив має людство на природу, і він, на жаль, геть не позитивний. У фільмі використовуються кадри, які були зняті протягом останнього року у різних куточках планети, і які яскраво демонструють позитивні зрушення у світі живої природи, які почались після введення карантинних обмежень для людей. ©Kino4ua Рік, що змінив світ 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?