Kino4ua.com
R

Викрадення Фредді Хайнекена

Рік:
Ор. назва:
Kidnapping Mr. Heineken
Країна:
Нідерланди, Бельгія, Великобританія, США
Режисер:
Деніел Альфредсон
Тривалість:
01:35:42
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Викрадення Фредді Хайнекена – трилер, у якому розповідається про гучний злочин, який був здійснений у Нідерландах. А починається історія осінньої ночі 1983-го року, коли Віллем Холлеедер і його помічники втілюють у життя до дрібниць продуманий план. Чоловіки викрадають Альфреда Хайнекена – пивного короля, якому належить одна з найвідоміших у світі пивоварень. За нього злочинці хочуть отримати у якості викупу 35 мільйонів гульденів. Свій злочин герої готували ретельно. Вони навіть зробили у ангарі спеціальну звуконепроникну камеру, а також запланували декілька шляхів відступу на випадок, якщо доведеться втікати. Можливо, за інших умов злочинці б і не наважились на такий вчинок, але відсутність грошей і необхідність віддавати борг банку підштовхнули їх до нього. Заради мільйонів, які планується отримати, вони готові ризикнути… ©Kino4ua Викрадення Фредді Хайнекена 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?