Kino4ua.com
R

Кохання на кінчиках пальців

Рік:
Ор. назва:
Populaire
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Режі Ройнсар
Тривалість:
01:51:21
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Кохання на кінчиках пальців – мелодраматична комедія, у центрі сюжету якої знаходиться симпатична молода дівчина Роза Помфіль. Вона живе у невеличкому провінційному містечку, де її батько тримає власну крамничку. Героїня вже навчилась друкувати на друкарській машинці, і робить це дуже вправно і швидко. Батько збирається видати Розу заміж за одного багатого чоловіка, щоб забезпечити їй комфортне і спокійне життя, але героїня не згодна жити життям, яке їй хтось нав’язує. Занадто вже вона любить свободу і незалежність. Дівчина переїжджає до великого міста, де збирається будувати кар’єру. Вона хоче працювати секретаркою у адвоката Луїса Ешара – молодого, перспективного, цікавого чоловіка. Їй вдається довести, що саме вона варта цієї посади, а далі починається найцікавіше. Стосунки між Луїсом і Розою з професійних переростають у любовні, а ще він пропонує їй взяти участь у змаганнях зі скоропису… ©Kino4ua Кохання на кінчиках пальців 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?