Kino4ua.com
PG-13

Вімблдон

Рік:
Ор. назва:
Wimbledon
Країна:
Великобританія, Франція, США
Режисер:
Річард Лонкрейн
Тривалість:
01:38:42
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Вімблдон – спортивна мелодрама, у якій розповідається про талановиту дівчину і досвідченого чоловіка. Пітер Кольт міг би досягти у спорті більшого, але реалізувати себе у повній мірі йому так і не вдалось. Найуспішніші роки його спортивної кар’єри залишились позаду, а попереду «світить» пенсія. Але він ще має надію проявити себе, взявши участь у турнірі. Хоч і змагатись з молодими тенісистами йому важко, але ж якщо вже йти на відпочинок, то робити це потрібно красиво. Звісно, Уімблдон – турнір, про участь у якому мріє кожний тенісист, який себе поважає і прагне чогось досягти. І саме на цьому змаганні головний герой зустрічає чарівну дівчину, яка миттєво полонить його серце. Вона американка, у якої велике майбутнє у тенісі. І кохання до неї вливає на Пітера так сильно, що він готовий змінити свої плани, які вже здавались остаточними… ©Kino4ua Вімблдон 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?