Kino4ua.com
PG-13

Покоління Вояджер

Рік:
Ор. назва:
Voyagers
Країна:
США, Чехія, Румунія, Великобританія
Режисер:
Ніл Берґєр
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Покоління Вояджер – фантастичний трилер з елементами драми, події якого розгортаються на борту космічної станції, яка летить на далеку планету, де мають оселитися люди. Ресурси Землі вичерпались, тому людство опинилось у небезпеці. Варіантів розвитку подій було лише два – людство вимирає або ж шукає інше місце для життя. На щастя, відшукати нову планету вдалось, тільки шлях туди займає дуже багато часу – 86 років. Оскільки відправляти туди дорослих людей було марно, вирішено було відправити молодь. Особливість цих дівчат і хлопців у тому, що вони народились «з пробірки» і батьків своїх ніколи не бачили. Вони росли в інших умовах, і їм невідомо, що таке справжня родина. Багато в чому вони почуваються більш вільними, але їм доводиться жити в умовах замкненого простору, і вони навряд зможуть вийти назовні. Ця місія буде покладена на плечі наступного покоління… ©Kino4ua Покоління Вояджер 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Хлоп
    Хлоп
    28 травня 2021 22:32
    + +2 -
    1. Цікавий сюжет. Ще не зустрічав такої ідеї космічних перельотів. Відтворення у космосі це щось нове. Хоча і були перед тим фільми з подібними варіантами розвитку подій, та все ж спеціально відправляти дітей це вперше